Pakar Bebas Jerawat

Fai dengan Shaklee ni dah lama, sejak 2011. Fai mula jatuh cinta dengan set kulit Shaklee. Lepas tu baru jatuh cinta dengan set yang lain. Hihi .
.
Dulu, Fai memang ada masalah kulit muka. Kulit muka Fai jenis yang berminyak dan berjerawat. Jerawat Fai ni jenis timbul seketul-seketul. Tapi bila dia timbul, Fai sampai malu nak keluar rumah. Sebab jerawatnya jenis besar dan merah. Dulu selalu kena tegur dengan hubby sebab muka kotor , banyak jerawat. Rasa tak best tau bila hubby tegur muka kotor.. Banyakkk dah produk skincare Fai cuba, semua tak berkesan

Alhamdulillah, sejak consume Shaklee..muka Fai bebas masalah jerawat. Syukur sangattt. Self confident lebih tinggi bila nak berjumpa dengan orang. Sekarang ni, bila keluar rumah..Fai cuma pakai bedak compact dengan calit sikit lipstik je. Hehe
Dengan pengalaman sejak 2011 bersama Shaklee, pengalaman kulit muka sendiri yang dulu memang jenis berjerawat.. dan pengalaman Fai dapat membantu ramai customer yang mempunyai masalah kulit muka berjerawat... InshaaAllah Fai cuba bantu anda pula.

PALING PENTING , Shaklee sangattt SELAMAT!! Tidak perlu suntik, tiada bahan kimia. Hanya melalui suplement semulajadi yang terbukti berkesan selama lebih 60 tahun di Malaysia dan lebih 100 tahun didunia!!

Semoga Fai dapat bantu lebih ramai kaum wanita dan lelaki diluar sana yang ada masalah kulit muka berjerawat. Fai dah pernah rasa benda ni, Fai faham apa yang anda rasa

Cantik yuk 😍



Feel free to contact Fai ya
I'm more than willing to help

Sebarang pertanyaan lanjut, Whatsapp Fai di www.wasap.my/60197428120

atau boleh ke INSTAGRAM www.instagram.com/pakarbebasjerawat