Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

ABOUT ME

Ratu hati Mr Haidir. Sentiasa inginkan yang terbaik untuk family tersayang dan Alhamdulillah Fai dah jumpa yang "terbaik" itu. Dengan restu hubby, Insyaallah semoga segalanya diberkati dan dipermudahkan olehNya... Amiiiinn...

Blog ini "dilahirkan" pada 15 April 2011 semata-mata ingin berkongsi rasa "cinta" Fai tentang Shaklee. Shaklee yang dulu cuma "part-time" kini dah menjadi FULL-TIME. Fai mula berhenti kerja sewaktu Adam berusia 3 bulan. Alhamdulillah diberikan rezeki untuk menjaga Adam sepenuhnya dari rumah.

Fai sukaaa berkongsia dengan semuaaa apa yang Fai dah rasa dengan Shaklee.. Dari segi kesihatan - alhamdullillah taraf kesihatan semakin baik, jarang sakit dan sejak dengan Shaklee ni Fai langsung tak pernah makan lagi ubat dari Klinik. Dari segi kewangan - InshaaAllah menuju ke arah FINANCIAL FREEDOM sebelum Dec 2015 ini.. Fai harap kisah "cinta" yang Fai kongsikan di sini dapat membantu anda semua yang memerlukan...Sekali lagi diingatkan, tiada paksaan untuk anda membeli kerana niat Fai hanya untuk berkongsi tentang apa yang Fai dan family dah rasainya sendiri... Harap anda semua enjoy ya... (>___<)
“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015