YOUTH SHAKLEE RAHSIA KEKAL MUDA JELITA

YOUTH SHAKLEE RAHSIA KEKAL MUDA JELITA

Assalamualaikum. Pernah dengar tentang Penjagaan Kulit Youth? Kalau pernah Alhamdulillah... Jika tidak pernah mendengar tentang Penjagaan Kulit Youth, Fai akan perkenalkan kepada anda semua apa itu YOUTH dari Shaklee

Youth ni sebenarnya produk baru dari Shaklee. Baru sahaja dilancarkan pada Februari 2018. YOUTH satu-satunya produk penjagaan kulit yang memerlukan ‘requirement’ yang MENGARUT kerana CEO Shaklee tidak mahu menggunakan langsung bahan kimia (1,500 bahan) yang sepatutnya ada dalam produk penjagaan kulit, dan para saintis Shaklee terpaksa ‘bazirkan’ masa 8 tahun penyelidikan.

Yang paling SERAM, CEO Shaklee sendiri jadi tester. Selagi dia tidak berpuas hati selagi itulah para Saintis perlu buat improvement. Bila beliau dah puas hati, diuji pula YOUTH pada wanita peringkat umur 20-70 an, dan yang paling mengejutkan 100% FEEDBACK KEBERKESANAN!

Tidak pernah ada produk penjagaan kulit yang berani buat ujian macam tu
Tidak pernah ada result 100% seperti yang YOUTH dapatsewaktu Youth Party di Grand Paragon Hotel, Johor Bahru
Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. YOUTH diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan yang sangat SELAMAT untuk kulit anda. Jom kita tengok apa yang terkandung di dalam setiap produk penjagaan kulit Youth ini


RANGKAIAN PRODUK YOUTH

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

       3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

PERFECTING SKIN TONER

      Bersihkan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.
YOUTH ACTIVATING SERUM

        Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda nampak lebih muda , lebih remaja dan berseri-seri. 
Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.
AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit andasemasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus
 

TESTIMONI PENGGUNA YOUTH
  • Hampir 100% Pengguna  Penjagaan Kulit Youth Shaklee mendapat kesan positif
  • Untuk Masalah Jerawat di Wajah Remaja, Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan.
  • Untuk Masalah kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari.
  • Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat
  • selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE
  • Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan.
  • Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari.

Satu Set Youth Skincare Shaklee ini boleh digunakan sehingga 60 hari dan kesan perubahan ketara dari penggunaan YOUTH SHAKLEE SKINCARE ini boleh dilihat seawal 30 hari.


100% wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan PENAMBAHBAIKAN HANYA DALAM 7 HARI, dan dengan penggunaan berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada SEDEKAD YANG LEBIH MUDA

Wanita yang abnormal sahaja yang tidak mahu cuba YOUTH (>____<)Pertanyaa lanjut mengenai produk penjagaan kulit Youth,
boleh hubungi Fai di 019-7428120

You Might Also Like

0 comments