Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, August 7, 2017

Shaklee Merdeka Special

Sempena bulan kemerdekaan ni, Shaklee ada sesuatu yang ISTIMEWA untuk setiap KEAHLIAN BARU. Setiap pendaftaran keahlian dengan pembelian vitamin sebanyak 100uv, iaitu RM400++.. Anda layak untuk dapatkan TUMBLER Pink yang sangattt comel dan juga dapat beli SUSTAINED RELEASED VITAMIN C pada harga yang lebih murah, iaitu RM63.60 selepas gst.

Jelesss tau Fai.. Sebab Fai tak boleh beli tumbler pink tu. Hihihi..


Nak daftar ahli Shaklee, tapi tak tahu nak beli vitamin apa untuk cukupkan 100 uv?

Fai cadangkan anda beli Set Postnatal Shaklee, walaupun anda tidak hamil. Kerana manfaat setiap produk dalam set ini juga sangattt sesuai untuk semua golongan - LELAKI, WANITA, WARGA EMAS. 

Senang cerita, ni dikira set BASIC lah untuk semua orang. Lengkap dari segi keperluan PROTEIN, MULTIVITAMIN, VITAMIN C, EPA dan DHA (ini sangat penting kerana kita sukar untuk dapatkan sumber EPA dan DHA ini daripada makanan) dan juga lengkap dengan sumber KALSIUM iaitu OSTEMATRIX.
Yang paling besttt, jika anda beli set postnatal ni.. Anda boleh dapatkan tumbler MERAH yang super cute ni, PWP RM23.32... hihi...


Kalau ada sebarang pertanyaan tentang produk, atau tentang keahlian Shaklee.. feel free contact Fai ya (>___<)

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015