Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, August 6, 2017

Setelah 78 hari blog bersawang

Allahu akhbar, dah bersawang sangat blog Fai ni.. bila kira-kira balik, dah 78 hari Fai tak jengah "baby" Fai yang sorang ni. Tiba-tiba rasa bersalah pula dengan blog ni. Fai minta maaf sangat jika ada yang tertunggu-tunggu entri dari blog ni. Sebab Fai tahu, blog ni masih ada "silent reader"nya...

InshaaAllah lepas ni setiap hari fai akan update sekurang-kurangnya SATU ENTRI SEHARI.. Sebabnya Fai sayanggggg sangattttt dengan blog ni. Banyak kenangan dengan blog ni. Kenangan air mata, kenangan susah payah masa nak set up blog ni, bersengkang mata bangun 4-5 pagi setiap hari semata-mata nak update entri.. Semua tu Fai takkan biarkan macam tu je..

Sebagai penghargaan kepada pembaca setia blog CERITACINTA ni.. InshaaAllah dalam masa terdekat ni Fai akan adakan satu slot GIVEAWAY, hadiahnya adalah PRODUK SHAKLEE bernilai RM100.. Stay tune ya..


 
Untuk anda yang nak dapatkan UPDATE TERKINI dari Fai, boleh terjah

Facebook : Fai Nardir
Instagram : business_terbaik_surirumah
Instagram: vitamin_ibu_hamil

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015