Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, April 12, 2017

Set Hamil Terbaik abad ini yang patut anda cuba..

Fai sendiri dah pun consume SET HAMIL SHAKLEE ini dari hamil anak sulung pada tahun 2012/2013... Dan hamil anak yang kedua, 2015/2016, Fai masih lagi setia dengan Shaklee, Kenapa Fai katakan ianya Set Hamil Terbaik abad ini? Hehehe.. Meh bacaaa...APA YANG BEST HAMIL DENGAN SHAKLEE?
==================================

1. Kesihatan di tahap optimum sepanjang kehamilan.
什HB mantain 13.0 sampai waktu nak bersalin

2. TIDAK mengalami masalah² yg biasanya dihidapi oleh ibu hamil..
什Fai tak alami simpul biawak
什Fai tak alami sakit pinggang atau sakit² badan
什Fai tak alami sembelit
什Fai tak alami masalah sukar tidur

3. Kekal BERTENAGA sepanjang kehamilan
Fai masih boleh cod vitamin lagi 3 hari sebelum bersalin
Alhamdulillah diberikan kesihatan terbaik sepanjang pregnantkan Adam dan Muhammad

Fai dah rasa bestttt pregnant dengan Shaklee, dan Fai NAKKK anda juga rasakan perkara yang sama IAITU "enjoy sepanjang tempoh kehamilan..." InshaaAllah
Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015