Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, March 17, 2017

Tak boring ke asyik dengar talk tentang Shaklee je?


Tak boring ke asyik dengar talk tentang Shaklee je? Setiap kali ada sharing/kelas tentang Shaklee, tak pernah lagi setakat ni sharing/kelas yang Fai pergi tu tak best... Semuaaaanya bestttt tau. Ada je ilmu baru. Seronokkk.. Hihi..

Mungkin sebab itulah mentor-mentor Shaklee selalu pesan. Kena buat Shaklee ni dengan RASA CINTA. Bila kita dah cintaaa, bila kita dah sukaaa, lautan api pun sanggup redah. Ececeh... Hihi.. Kalau ikutkan malam tadi "malas" nak pergi, sebab sebelum keluar tu hujan lebattt. Si kecik ni pula dah tidur. Biasalah bisikan syaitonirrojim, memang jahat.. hehehe.. Alhamdulillah dalam pukul 8.00 hujan pun reda. Sampai lah Fai kat Shaklee pada jam 8.30 malam (>___<)
 
 
Sebelum balik, bergambar dulu dengan "partner" Fai, Halimahtus Saadiah. Dia ni antara anak Shaklee yang taat. Hehehe.. Kelas yang mummy dia join, dia pun mesti akan join jugak. Rajinnnn... Alhamdulillah sekarang ni pun group SuperStar beliau dah semakin besar. InshaaAllah beberapa bulan je lagi, so soon halimahtus Saadiah ni bakal Coordinator Shaklee dan bakal grab CAR BONUS Shaklee. Doakan ya..
 


Tak sabarrr pula nak ke kelas Master Key JB Ahad ni. Banyakkkk ilmu² nak diserappp.. Hihi..
Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015