Siapa kata susah bisnes Shaklee? Sekali shopping je kat branch, dekat RM1,000 tau...

8:00 AM 1 Comments A+ a-

Untuk ahli baru, Fai ada create satu group khas untuk Fai fokusss coaching semua NEWBIE Shaklee ni iaitu PST Samurai.. Fai cuma limitkan 5 orang sahaja untuk satu group. Sekarang cuma ada SATU SAHAJA KEKOSONGAN.


Siapa kata susah bisnes Shaklee..??

Beliau salah seorang ahli PST Samurai, Sheila Rexuan.. Baru PERTAMA KALI shopping kat branch tau. Sekali beli je, dekat seribu ringgit. Patutlah semangat nak shopping sendiri kat branch. Hihi.. 




Baru bulan kedua join Shaklee, terus berdesuppp sales. Dah balik modal dah pun, siap dapat terlebih² lagi dengan untung runcit yang beliau dapat.

Sejukkk perut mummy tau.. Hihi..


Siapa kata susah bisnes Shaklee?
😁😁😁


Keep it up dear...
InshaaAllah Supervisor tak lama lagi je tu 😍😍






Sebarang pertanyaan,
nak jana side income,
konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)