Siapa kata susah bisnes Shaklee? Sekali shopping je kat branch, dekat RM1,000 tau...

8:00 AM 1 Comments A+ a-

Untuk ahli baru, Fai ada create satu group khas untuk Fai fokusss coaching semua NEWBIE Shaklee ni iaitu PST Samurai.. Fai cuma limitkan 5 orang sahaja untuk satu group. Sekarang cuma ada SATU SAHAJA KEKOSONGAN.


Siapa kata susah bisnes Shaklee..??

Beliau salah seorang ahli PST Samurai, Sheila Rexuan.. Baru PERTAMA KALI shopping kat branch tau. Sekali beli je, dekat seribu ringgit. Patutlah semangat nak shopping sendiri kat branch. Hihi.. 




Baru bulan kedua join Shaklee, terus berdesuppp sales. Dah balik modal dah pun, siap dapat terlebih² lagi dengan untung runcit yang beliau dapat.

Sejukkk perut mummy tau.. Hihi..


Siapa kata susah bisnes Shaklee?
😁😁😁


Keep it up dear...
InshaaAllah Supervisor tak lama lagi je tu 😍😍






Sebarang pertanyaan,
nak jana side income,
konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

7 sebab kenapa sebotol Vivix, harganya macam nak bayar sebulan Myvi..

8:00 AM 0 Comments A+ a-

Kalau nak dibandingkan harga Vivix dengan nasi ayam, memang harga Vivix ni lebih mahal... 7 sebab kenapa sebotol Vivix harganya macam nak bayar sebulan Myvi.. Sebotol Vivix berharga RM475. Bukan murah. Sebab apa?


Fai creditkan info ni pada sideline Irda Bay.. Semoga ianya bermanfaat buat semua (>___<)






1. Sebab ia eksklusif. Produk eksklusif HANYA untuk mereka yang menghargai diri secara eksklusif.

2. Sebab Vivix adalah supplemen antioksida & anti-aging yg TERBAIK di dunia. Satu-satunya supplemen yang menggabungkan resveratrol & polifenol dari tumbuhan yang eksklusif (anggur muscadine, elderberry Eropah, lobak ungu & polyganum caspidatum) yang memberi kesan 10x ganda lebih baik dari resveratrol itu sendiri? Kesannya? Jauh lebih baik dari wine merah yg diamalkan oleh penduduk Eropah yang menjadikan mereka awet muda! Malah Vivix mampu memperbaiki & memelihara kesihatan sel & DNA dari kerosakan akibat radikal bebas yang terkumpul dalam badan.

3. Sebab 4 bahan utama Vivix diekstrak dengan kaedah 'cold press'; iaitu kaedah yg mampu mengekalkan kesemua khasiat & nutrisi asal yg terkandung di dalam bahan asal tersebut. Bukannya main rebus & titikkan perisa kat kilang belakang rumah je tau. Bukan juga bahan 'made in China'.

4. Sebab Vivix telah dipatentkan. Bermaksud, TIADA PRODUK LAIN yang seumpanya di dunia. Apatah lagi di Malaysia.

5. Sebab Vivix ada kajian klinikal yang sah oleh saintis terkemuka ke atas setiap bahan mentah dan hasil akhir produknya. Bukannya kajian yg dibuat-buat oleh doktor 'sijil beli'. Oooppsss!

6. Sebab Vivix dikeluarkan oleh syarikat pengeluar supplemen yg telah berada di atas muka bumi selama lebih 60 tahun. Bukan sebarang jenama tau yg boleh bertahan lama seperti Shaklee.

7. Sebab supplemen Shaklee adalah satu-satunya jenama supplemen yang dijamin boleh diamalkan selama lebih 20 tahun dan menjadikan pengamalnya mempunyai tahap kesihatan yang paling optimum berbanding golongan yang tidak mengamalkan apa-apa supplemen ataupun yg mengamalkan supplemen jenama lain. Buktinya? Shaklee adalah satu-satunya jenama supplemen yg disokong oleh LANDMARK STUDY. Nak tau lanjut pasal Landmark Study ni, next entri ya.. (>___<)



Mahal RM475 untuk sebotol Vivix?

Meh beli dua botol.. Dapat sekali keahlian percuma + pos percuma + konsultasi percuma + cash bonus (>___<)



Mahal jugak lagi??

Meh baca ni...









Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com



Tak boring ke asyik dengar talk tentang Shaklee je?

4:59 PM 1 Comments A+ a-


Tak boring ke asyik dengar talk tentang Shaklee je? Setiap kali ada sharing/kelas tentang Shaklee, tak pernah lagi setakat ni sharing/kelas yang Fai pergi tu tak best... Semuaaaanya bestttt tau. Ada je ilmu baru. Seronokkk.. Hihi..

Mungkin sebab itulah mentor-mentor Shaklee selalu pesan. Kena buat Shaklee ni dengan RASA CINTA. Bila kita dah cintaaa, bila kita dah sukaaa, lautan api pun sanggup redah. Ececeh... Hihi.. Kalau ikutkan malam tadi "malas" nak pergi, sebab sebelum keluar tu hujan lebattt. Si kecik ni pula dah tidur. Biasalah bisikan syaitonirrojim, memang jahat.. hehehe.. Alhamdulillah dalam pukul 8.00 hujan pun reda. Sampai lah Fai kat Shaklee pada jam 8.30 malam (>___<)
 
 




Sebelum balik, bergambar dulu dengan "partner" Fai, Halimahtus Saadiah. Dia ni antara anak Shaklee yang taat. Hehehe.. Kelas yang mummy dia join, dia pun mesti akan join jugak. Rajinnnn... Alhamdulillah sekarang ni pun group SuperStar beliau dah semakin besar. InshaaAllah beberapa bulan je lagi, so soon halimahtus Saadiah ni bakal Coordinator Shaklee dan bakal grab CAR BONUS Shaklee. Doakan ya..
 


Tak sabarrr pula nak ke kelas Master Key JB Ahad ni. Banyakkkk ilmu² nak diserappp.. Hihi..








Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Pregnant dengan Shaklee bestttt sangattt

4:37 PM 0 Comments A+ a-

Pregnant dengan Shaklee bestttt sangattt.. Fai dah pun merasa bestttttnya pregnant dengan Shaklee dari anak pertama sehingga anak yang kedua ni. Selfish rasanya kalau Fai tak kongsikan benda baik ni dengan semua. 





InshaaAllah Fai akan bantu anda yang sedang hamil untuk mengatasi masalah-masalah yang biasa ibu hamil alami.


Kepakaran Fai adalah dalam memberi konsultasi kepada ibu yang sedang hamil berkenaan:

1. Masalah HB rendah.
2. Masalah sembelit.
3. Masalah krem/kejang kaki.
4. Masalah darah tinggi ketika hamil.
5. Masalah kencing manis ketika hamil.
6. Ibu hamil yang kerap merasa letih dan lesu.
7. Ibu yang ingin kekal bertenaga sepanjang kehamilan.



Testimoni: Kerana Shaklee, saya tidak lagi serik mengandung, pengakuan seorang Doktor



Jika anda atau rakan anda yang sedang hamil mempunyai masalah diatas, feel free to contact Fai..

I'm more than willing to help 😊



Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Korang tau tak?? Hampir 80% soya di dunia ini telah diubah secara genetik

3:57 PM 0 Comments A+ a-

Korang tau tak?? Hampir 80% soya di dunia ini telah diubah secara genetik 😱😱😱
Bermaksud, soya tersebut telah disuntik dengan hormon tumbesaran agar cepat membesar dan pihak syarikat boleh dapatkan keuntungan dengan lebih cepat..




Pilihlah Soya Protein Shaklee.
DIJAMIN 100% semulajadi kerana ianya DIHASILKAN di bawah Program Pemeliharaan Identiti.
Bermaksud, kesemua soya yang digunakan DIPANTAU KETAT dari proses penanaman sehingga ke pemprosesan untuk dijadikan serbuk ESP..


Opsss.. Tapi sekarang ESP out of stock. Fai akan dahulukan customer yang dah buat bayaran sahaja.
Kalau ada yang nak ESP, booking with payment diperlukan..
RM150 sahaja untuk 850g ESP 😁😁😁
Once stock dah ada, Fai pecut lelaju ke branch sebab takuttt ESP licinnn lagi..






Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com