KISAH BENAR: Dilema antara Dialisis atau Vixix?

5:41 PM 0 Comments A+ a-

KISAH BENAR, DILEMA antara Dialisis dan Vivix.. Jemput baca perkongsian daripada Master Laila di Facebook beliau... Fai share sini, semoga ianya bermanfaat untuk anda yang sedang ikhtiar untuk sembuhkan sakit buah pinggang...





Kak El nak share cerita tentang pesakit buah pinggang. Kalau korang ada mak bapa atau orang tersayang yang alami sakit buah pinggang kak El rayu teruskan bacaan jika korang masih nak usaha yang terbaik untuk mereka yang korang sayang.

Kalau rasa tak penting takpe, tak payah baca. Tapi kalau ada sedara mara, kenalan yang tengah usaha sembuhkan sakit buah pinggang, tolong share dengan mereka. Manalah tahu asbab korang share mak ayah tau orang tersayang mereka sembuh. 













Ni pula mak kawan ni tahap 4. Memang kalau lagi teruk perlu dialisis. Demi mak, anak belikan vivix. Kesihatan improve sangat-sangat. Doktor sahkan fungsi buah pinggan mak normal. Cuma doktor nak monitor sampai puas hati. 

Ya Allah, dia bukan mak Kak El. Tapi bila Kak El baca testimoni macam ni, rasa bahagianya jadi mak yang anak ambil berat dan berkorban untuk mak. Bahagianya jadi anak yang boleh berbakti untuk mak ayah. Hati Kak El sebak, sendu, gembira semua ada.

Korang percayalah bila Kak El cakap berbaloi invest untuk vivix. Bayangkan Kos dialisis mencecah RM3000 sebulan. Itu tak dikira masa yang habis, emosi terganggu, kesihatan yang tak stabil. 


Kak El tanya Pakar Nutrisi, Vivix ni sembuhkan sakit buah pinggang ke? Pakar tu jawab "vivix ni repair sel-sel buah pinggang yang rosak, pulihkan dan ganti sel-sel yang dah mati. Tu sebab buah pinggang akan pulih semula". Semuanya dengan izin Allah jua. 




Water Dialisis RM2600
Blood Dialisis RM3000

Kos Vivix sebulan RM475


Bulan ni kalau beli 2 botol Vivix, dapat diskaun 20% (save RM200), dapat FREE membership, dapat BONUS balik 5%. Beza sangat banyakkkkkk dengan kos dialisis.

Dialisis atau Vivix?
Pilihan di tangan anda..







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)