Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, December 16, 2016

Khas untuk anda yang tak sabarrr nak cantik cepattt, tapi dalam masa yang sama nak yang selamat..

Khas untuk anda yang tak sabarrr nak cantik cepattt, tapi dalam masa yang sama ianya SELAMAT. Promosi bulan ni khas buat mereka yang TIADA sifat SABAR!!

Yang jenis nak CANTIK CEPAT.
Yang jenis nak GEBU CEPAT.
Yang jenis nak KULIT ANJAL CEPAT.
Yang jenis nak ASET-ASET TEGANG CEPAT.
Yang jenis nak KULIT PINKISH CEPAT.
Yang jenis nak PARUT HILANG CEPAT.
Yang jenis nak kulit CERAH CEPAT.
Yang jenis nak JERAWAT HILANG TANPA KESAN dengan CEPAT.
Tapiii....
Dalam masa yang sama mereka concern tentang kesihatan. Walaupun nak kesan cepat mereka tak nak sesuatu yang boleh mendatangkankan keburukan di masa akan datang seperti kanser kulit.


Haaaaa, sememangnya promosi ini sangat² sesuai untuk ANDA

Dijamin selamat ✔️
Dijamin berkualiti ✔️
Dijamin berkesan ✔️

UJIAN KLINIKAL SHAKLEE menunjukkan Penggunaan Shaklee Collagen Powder selama 8 minggu, iaitu sebanyak 4 kotak (1 kotak 15 sachets) dapat menghasilkan kulit yang anjal, gebu, tegang, cerah dan halus.


Tak percaya dengan UJIAN KLINIKAL ini?


Meh tengok TESTIMONI pengguna Shaklee Collagen Powder
Pssstttt... Fai ada RAHSIA untuk dapatkan kulit anjal, gebu, tegang, cerah dan halus dalam masa SATU BULAN dengan Shaklee Collagen Powder.. RAHSIA ini EKSLUSIF hanya untuk customer Fai sahaja ya... InshaaAllah anda akan rasa sangattttt amazing dengan Shaklee Collagen Powder ini selepas sebulan...Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015