Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, December 8, 2016

Kenapa sayang sangat dengan business Shaklee??

KENAPA SAYANG SANGAT BUSINESS SHAKLEE?

Sebab kalau kat tempat lain, DROPSHIP dengan company/individu lain hanya dapat KOMISEN atau UNTUNG RUNCIT je

Tapi "dropship" dengan Shaklee kita akan dapat :

bonus tanpa had
pelbagai jenis bonus (bonus peribadi, bonus kepimpinan level 1-6, bonus kereta, bonus bagi setiap pangkat dan macam-macam lagi )
untung runcit yang banyak (sehingga 25%)
tiket melancong ke luar negara secara PERCUMA bertaraf 5 bintang 
tiket menunaikan umrah 5 bintang PERCUMA 
tiket melancong dalam negara 5 bintang secara PERCUMAOrang lain buat bisnes, kena kumpul duit bisnes untuk melancong. TAPI dengan Shaklee, kita tak perlu susah payah kumpul duit untuk melancong. Pihak syarikat memang dah sediakan TIKET PERLANCONGAN MEWAH 5 BINTANG terhadap kesemua ahlinya yang LAYAK..

Ikutlah usaha kita sepanjang tahun tu macam mana. Usaha sikit, dapat lah satu tiket perlancongan mewah dalam negara. USAHA KERAS, inshaaAllah boleh dapat dua atau lebihhh tiket perlancongan mewah ke luar negara.. Nak bawa mak ayah pun boleh tau...


Bulan lepas, Fai hadiahkan husband Tiket Perlancongan Mewah di Langkawi tajaan sepenuhnya oleh Shaklee. Happy betul husband Fai sepanjang kat sana.. Layanan memang terrrrbaik. Sampai hotel je, disambut dengan paluan kompang. Tinggal di Hotel Terbaik Langkawi, Westin Hotel.. Boleh klik LINK INI 

Ya Allah untungnya dropship dengan company yang bernama SHAKLEE ni

Dahla start bisnes pun zero modal. Cuma melabur duit untuk daftar keahlian sahaja, RM79.50..

Shaklee bukan skim cepat kaya, scam dan syarikat yang amal sistem piramid ye

Shaklee adalah bisnes yang nyata dan jelas tanpa sebarang penipuan

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi: 
Fai Nardir 
Hp: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015