Dah sihat tak perlu ambil supplement?

11:19 PM 0 Comments A+ a-

Semasa sihat lah waktu TERBAIK untuk kita ambil supplement.. Kerana ianya bertujuan untuk mengisi mana² nutrisi yang lompong dalam badan.
Jadi bila demam atau selsema, takde lah terus sakit terukkk sampai tak boleh nak buat ape²... InshaaAllah...

Tak tahu nak mula dengan set yang mana?

Meh cuba DAILY ESSENTIAL HEALTH 😍


 

Daily essential set
πŸƒEsp
πŸƒVitalea
πŸƒOmega Guard


"Essential" maksudnya keperluan atau lebih dalam lagi adalah KEPERLUAN DALAM KEHIDUPAN.

Walaupun kita rasa cukup sihat, kita masih perlukan nutrisi untuk tubuh badan setiap hari.

DAILY ESSENTIAL HEALTH dari Shaklee dapat memberi anda satu set ASAS produk Shaklee di mana ianya boleh memenuhi nutrisi keperluan seharian kita..

Nak amalkan supplement shaklee, tapi tak tahu nak mula macam mana? 

DAILY ESSENTIAL HEALTH SET adalah pilihan terbaik

Beli set ni bulan ni dpt beli Jute bag hijau tu dgn hrga Rm12.70 je tauuu...tapi bulan ni jer..bulan dpn dpt beli vitamin je..jute bag tu dah tadakkk dah.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚




#FaiNardir
#ShakleePasirGudang

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)