Ramai yang meleleh air liur nak dapatkan tumbler cantik ni..

12:30 PM 3 Comments A+ a-

Ramai yang meleleh air liur nak dapatkan tumbler cantik ni..hihi

Harga berbaloi pulak tu!
Ini Rubbermaid tau.
BPA FREE

Kalau pattern yg sama di luar, brand ni mau RM30-40 ni tau...




Yang biru tu dah tak available lagi ye, tu promosi September.. Hihi...



 

cantikkkk kan..?? besar tumbler ni, 828ml...

 
Tumbler ni SANGATTTT EKSLUSIF tau.. Cuma boleh beli dengan setiap pembelian 100uv vitamin sahaja... Purchase With Purchase (PWP)

Bulan Oktober ni, siapa beli:

♡ Set promo Omega Guard;
♡ Set Kesihatan Harian;
♡ Set Perlindungan Imun;
♡ 2 Set Penjagaan Rumah Get Clean;
♡ Set Ibu Hamil;
♡ Set Berpantang;
♡ Set Ibu Menyusu;
♡ Set Awet Muda;
♡ Set Kulit Cantik;

Boleh beli tumbler super best ni dengan HANYA RM23.32 SAHAJA!



Ada yang bertanya, kalau nak beli tumbler ni je boleh tak.??
Tak boleh sayang-sayangku sekalian..  

Cuma boleh beli dengan setiap pembelian 100uv vitamin sahaja
Purchase With Purchase (PWP)

(>_____<)


Ada yang dah jatuh cintaaaa dengan Tumbler ni..??

Jom buat pesanan vitamin anda sekarang, cuma pilih sahaja set mana yang anda nakkk.
Dan anda layak untuk membeli tumbler chantikkk ini. Hihi...


Tak tahu nak pilih set yang mana?

Feel free to contact Fai ya..





Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

3 comments

Write comments
October 7, 2016 at 1:40 PM delete

memang cantik lah Fai..
Hendaknya yg warna kelabu tu :)

Reply
avatar
Fai Nardir
AUTHOR
October 11, 2016 at 4:02 PM delete

cantikkk kan... hihihi...

Reply
avatar