Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, October 14, 2016

Perlukah Omega-3 untuk anak anda?

PERLUKAH OMEGA-3 UNTUK ANAK-ANAK ANDA?

"Para penyelidik dari Oxford University memberikan 600mg asid lemak omega-3 kepada kanak-kanak berusia 7-9 tahun setiap hari selama 16 minggu, dan kemampuan kanak-kanak ini membaca meningkat secara mendadak!"

"Hasil kajian menunjukkan kanak-kanak yang makan omega-3 DHA peningkatan mendadak dalam membaca dan mengeja, ujar Dr Alex Richardson, peneliti senior dari Centre for Evidence-Based Intervention di Oxford University, kupasan dari Dailymail, isnin (10/9/2012)."

Keperluan omega-3 untuk kanak-kanak penting untuk daya tumpuan mereka.

Lemak yang baik ialah omega 3 - Omega Guard Shaklee lengkap dengan DHA dan EPA untuk otak! 

Korang tau tak?? 

Kebanyakan minyak ikan di pasaran MENGANDUNGI PCBs yg BERBAHAYA dan boleh MENYEBABKAN KANSER. Anda boleh rujuk website Fish Oil Safety untuk info lanjut.

Omega Guard Shaklee, MINYAK IKAN yang TERBAIK di pasaran !!! 


 Minyak ikan Shaklee (Omega Guard) melalui proses PENYULINGAN BERPERINGKAT untuk memastikan ianya SELAMAT DARI LOGAM BERBAHAYA seperti plumbum, merkuri, arsenik, PCBs (polychlorinated biphenyls) dan lain-lain.

Selain daripada memastikan ianya 100% selamat, proses ini juga:
❤️ Memekatkan (concentate) dan menulenkan (purity) lemak Omega-3.
❤️ Mengurangkan oxidation dan pembentukan lemak trans (trans fat).
❤️ Mengurangkan bau dan rasa hanyir.
 
Hari ni ibu nak belikan Adam omega.. Makin bijakkk lah anak ibu lepas ni, makin petah la mulut dia.. hihihi...


Untuk yang belum tahu, bulan ini pun ada PROMOSI OMEGA tau... 😊

Sebotol OmegaGuard RM136..
Beli dua botol, diskaun 5%.. Cuma RM258 sahaja 😊
Pesanan atau konsultasi percuma, feel free to contact Fai..

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

 

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015