Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Saturday, October 8, 2016

Pasar Nelayan, Kampung Pasir Gudang Baru

Rutin setiap Sabtu, kami akan pergi ke sini untuk beli lauk. Besttt sebab ikan segar-segar. Freshhh... Harga pun berpatutan..


biasalah si Adam, memang berdokong je dengan papanya.. hihi

lepas beli ikan, boleh la tenangkan fikiran kat tepi jeti ni... hihi
Pasar Nelayan ni dibuka setiap hari dari 8.00 pagi hingga 5.00 petang..
TUTUP pada hari Rabu..

Nak beli ikan freshhh, ketam freshhh boleh la ke sini..


Masa awal bulan 9 hari tu, Fai beli ketam... harganya..

Ketam Fresh (kecil) RM12, 1kg
Ketam Fresh (besar) RM15, 1kg

Mungkin sekarang harganya dah berubah.. Kitorang memang akan ke sini setiap minggu. Beli sesiap lauk untuk seminggu, senang. Lagipun sebab dekatttt dengan rumah. Dalam 10 minit dah sampai. Hihi...


Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015