Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, October 9, 2016

Alternatif mencegah Zika

Mencegah ZIKA.. Seperti yang kita maklum zika adalah virus bawaan nyamuk.

Langkah pencegahan

1- jangan berada di luar rumah pada waktu senja di mana nyamuk aktif
2- pakai pakaian penuh tangan panjang senang cerita menutup aurat
3- sapu HERBAL BLEND pada bahagian badan yang terdedah seperti tangan dan kaki bagi mencegah gigitan nyamuk.
4- pastikan kebersihan kawasan persekitaran rumah agar tidak menjadi sarang nyamuk.


 

HerbalBlend ni memang besttttt sangat tau. Fai akan pastikan Herbalblend ni sentiasa ada kat rumah. Sapu kat kaki dengan tangan anak, memang nyamuk tak gigit. Kalau ada ruam ke, sapu je herbalblend ni. InshaaAllah kejap je hilang. Bagus juga untuk hilangkan kesan merekah tumit kaki. Yang pasti, herbalblend ni TIADA PARABEN... Jadi, ianya sangat selamat untuk si manja anda.. (>___<)

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi: 

Fai Nardir 
Hp: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com


No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015