Syawal 2016... Eh, hari ni dah 15 Syawal rupanya, sekejap je kan...

4:23 PM 0 Comments A+ a-

Ya allah, dah lebih sebulan rupanya Fai tak berblogging... Habisss dah bersawang blog kesayangan ni.. Maaf pada rakan-rakan yg selalu singgah sini kerana tiada entri baru..

Entri hari ni warm up dulu, Hihi... Throwback gambar masa raya hari tu.. Eh, tak sangka dah 15 Syawal dah rupanya hari ni kan... Jom layan gambar-gambar raya Fai.


Raya Pertama, masa ni beraya di rumah atok sedara


Adet dengan cucu kesayangannya


Nanny dengan cucu kesayangannya


Completed satu family..!


Raya ke-4 sebelum balik JB


Bujang berdua ni kepenatan, masuk kereta je terus tidur.. hihi...



Masa raya ni je lah boleh berkumpul satu family macam ni, pergi beraya bersama-sama.. 
Orang cakap setahun sekali. Fai tak beraya ke mana pun. Beraya rumah atok di Yong Peng, beraya ke rumah atok sedara di Chaah, ke rumah mak angkat di Seri Medan dan ke rumah mak cik di Tongkang Pecah.. Raya ke-4 dah balik JB... Rumah kawan-kawan kat JB pun tak sempat lagi nak beraya. InshaaAllah habiskan round hujung minggu ni... 







Eh, lupa nak bagitahu..
Bulan ni Vivix ada promosi tau,.
Beli 2 botol jimattt sehingga RM300..

Nak tahu lebih lanjut, contact Fai ye,,









Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com




Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)