Riang Ria Ramadhan dengan Shaklee...

1:00 AM 0 Comments A+ a-

Biasanya kita dengar Riang Ria Raya kan..?? Kali ni Fai nak ubahhh sikit, Riang Ria Ramadhan dengan Shaklee... Nak sambut Ramadhan, kenalah happy. Biasanya bila puasa ni macam-macam yang dirisaukn... Betul ke betul..??

✔️ aku gastrik, boleh ke bertahan untuk puasa..??
✔️ penat la nak kerja bulan puasa ni.. Letih, takde tenaga..
✔️ risaunya bila susu drop time puasa nanti..
✔️ aku ni pregnant, boleh tahan ke nak puasa..??
✔️ boleh ke anak aku ni tahan puasa..??


 



Apa yang best sangat dengan kombinasi ketiga-tiga supplement ini?


❤️ ESP yang mengandungi sumber protein tinggi. Akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama dan KEKAL BERTENAGA sepanjang hari.

❤️ Meal Shakes sebagai SUMBER MULTIVITAMIN TERBAIK. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. 

❤️ Performance Drinks (PD) pulak ialah minuman seperti isotonik tetapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar dan dapat lah MENGURANGKAN DAHAGA. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.


Kombinasi ketiga-tiga supplement ini amat sesuai untuk anda. Gabungan protein (ESP), multivitamin dan serat (Mealshake) serta minuman elektrolit (PERFORMANCE DRINK) ini mampu membuat anda terus kekal BERTENAGA SEPANJANG HARI, seimbangkan bendalir dalam badan dan mengurangkan rasa haus, serta membantu untuk menguatkan sistem imun..


Betul ke set ni boleh bagi manfaat semua tu..?? Apa kata anda cuba dulu dan rasakan perbezaanya pada ramadhan kali ni. Bila badan rasa lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna. Sekaligus ianya membantu untuk menyelesaikan kerisauan anda. InshaaAllah...





Dapatkan set ini sebelum 15 Jun, sesuatu yang ISTIMEWA menanti anda 😊







Sharing is caring, caring is loving..


FAI NARDIR
ceritacinta04.blogspot.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)