Laku macam pisang goreng panas..!!!

11:38 AM 0 Comments A+ a-


Bila tiba bulan Ramadhan, set yang paling larisss sekali adalah Set Ramadhan.. Memang laku macam pisang goreng panasss. Setiap hari ada jer permintaannya... Fai sendiri memang dah standby set ni awal-awal lagi..


Apa yang best sangat dengan kombinasi ketiga-tiga supplement ini?





❤️ ESP yang mengandungi sumber protein tinggi. Akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama dan KEKAL BERTENAGA sepanjang hari.

❤️ Meal Shakes sebagai SUMBER MULTIVITAMIN TERBAIK. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.

❤️ Performance Drinks (PD) pulak ialah minuman seperti isotonik tetapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar dan dapat lah MENGURANGKAN DAHAGA. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.







Set ini sesuai diambil seisi keluarga..

Murah je harganya. 1 Set cuma RM367.00..



Semoga kita semua dapat manfaatkan Ramadhan ini dengan sebaiknya..







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)