Khas untuk ibu-ibu yang sedang melatih anak berpuasa.. Anda wajibbb baca ini..!!!

12:33 PM 2 Comments A+ a-

Pejam celik pejam celik, hari ni dah pun hari ketiga kita berpuasa. Sekejap je kan... Hari ni Fai nak share testimoni. Testimoni ini khas untuk ibu-ibu yang sedang melatih anak berpuasa. Anda wajibbb baca ini tau. InshaaAllah lepas ni takde dah pening kepala nak sediakan menu sahur untuk anak-anak anda... Dan yang paling penting, tak risau si anak akan bertanya "ibu, boleh tak saya buka puasa sekarang.." Hihihi... 

Semoga perkongsian ini membantu ya...



Day 2 Ramadhan..

Ummie just sahur ESP + kurma 7 biji.

Khadeejah makan nasik sikit + Mealshake + kurma 3 biji.
(makan pun sambil ngantuk2)

Semalam nampak Ejah aktif sangat.
 
Dia ikut abie dia pergi beli barang dan pos.

Tanya dia "Ejah OK?"

"OK!" jawap sambil terlompat2 gelak2.


Ummie yang risau takut Ejah tak tahan.


So far Ejah ambil Mealshake masa sahur nampak dia lebih cergas dan tak  melepek ngantuk la lesu la hapa..
Siera sarankan ibu-ibu yang tengah train anak untk puasa boleh bekalkan mealshake ni ye.
Sumber protien yang bagus untuk beri rasa kenyang yang lama.
Selain tu dalam mealshake ni ada multivitamin lengkap untuk anak kita.

Jadi puasa anak adalah puasa yang MENYIHATKAN.

**Ibu menyusu dan mengandung yang ingin puasa dalam keadaan yang CERGAS, silalah ambil ESP ye.
Anda akan rasa perbezaannya


credit










Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:



Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

2 comments

Write comments
Azura Aziz
AUTHOR
June 8, 2016 at 2:23 PM delete

salam fai.. tq singgah dan komen di blog kak Alycia ;)

Reply
avatar
Qhaifa Nur
AUTHOR
June 8, 2016 at 3:38 PM delete

ada suplemen yg bantu beri tenaga, kita pun tak risau kan

Reply
avatar