Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, May 8, 2016

Vivix tak tipu kerana kualitinya TERBAIK

VIVIX tidak tipu kerana KUALITINYA TERBAIK... kenapa Fai tulis macam tu, kerana kandungan Vivix itu sendiri memang yang terbaik. 


"Resveratrol is able to limit the spread of cancer cells and trigger the process of cancer cell death (apoptosis)."

Daripada ujian klinikal, Vivix adalah 13kali ganda lebih berkesan daripada Resveratrol sahaja. 


Resveratrol adalah ANTIOKSIDAN yang sangat berkesan yang dihasilkan oleh tumbuhan. Satu kajian membuktikan kejayaan resveratrol MENYEKAT PEMBAHAGIAN SEL-SEL KANSER DI PERINGKAT SELULAR.


Alhamdulillah, sesiapa yang KONSISTEN VIVIX

InshaAllah, akan dapat kesannya 

Badan kita adalah apa yang kita makan

Makan sihat, dapat sihat
Makan baik, dapat baik
Makan VIVIX, dapat cantik

Cantik dari segi kesihatan..nikmat berharga kurniaan Allah swt

Sempena hari ibu pada hari ini, ada tawaran Vivix Harga Istimewa untuk anda yang membeli dengan Fai.. Harga kasih sayang dari Fai, untuk anda hadiahkan buat ibu tersayang...HAPPY MOTHERS DAY 

Fai Nardir 
KEY COORDINATOR JUN'16 (8 points) 
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015