Risau sebab dah nak masuk Ramadhan..???

6:16 PM 0 Comments A+ a-

Lagi beberapa hari je kita nak puasa kan?? Masing-masing dah mula buat persiapan.. Eh, bukan persiapan raya tau tapi persiapan berpuasa. Yang paling risau mestilah kaum ibu... Betul ke betul..??


Bila dah nak puasa ni, mulalah...


✔️ Si ibu sibuk pikirkan anak yang baru nak belajar berpuasa... "anak aku ni dapat bertahan ke tak sampai waktu berbuka nanti.."

✔️ Ibu menyusu risau susu "kering" ketika berpuasa..

✔️ Ibu hamil pula risau tak dapat bertahan hingga waktu berbuka.. Nak puasa, tapi takut lapar, takut tak bertenaga...

✔️ Yang bekerja, nakkan "sesuatu" yg boleh buat mereka rasa bertenaga sampai ke petang sebab tak nak jadikan puasa sebagai alasan yang boleh mengganggu prestasi kerja masing²..

✔️ dan satu perkara yang palinggg nak dielakkan oleh ibu².. bukan ibu² je, tapi semua yg berpuasa lah... iaitu -->> TERLEWAT BANGUN SAHUR.. tak sempat nak masak, cuma sempat minum air je.. confirm la letih lesu nak tunggu sampai waktu berbuka... haa, acaner tu..??










Set ISTIMEWA RAMADHAN
 MENU SAHUR MUDAH dan BERKHASIAT yang dapat membasmi kerisauan korang.. Hehe... 

Memang senang nak prepare, budak 5 tahun pun boleh buat sendiri menu sahur ni tau... Hihi.. Cuma perlu campurkan dalam shaker, shake-shake dan terus minum. Ada sukatan dia, nanti Fai akan ajar... 
 


Set Istimewa Ramadhan ini..
.
✔️ Beri korang tenaga secara konsisten. Sesuai lah untuk anak-anak yang baru nak belajar puasa, untuk ibu menyusu, ibu hamil.. eh, sesuai untuk semualah senang cerita. sebab semua orang nak kekal bertenaga sepanjang hari kan..
✔️ Kekal terhidrat (korang akan kurang rasa haus, inshaaAllah)
✔️ Untuk ibu yang menyusu tu boleh bantu mantain susu badan, susu lebih pekat
✔️ Bekalkan vitamin dan mineral yang diperlukan tubuh.
✔️ Menyokong sistem imun.
✔️ Bonusssnya, kulit muka korang nampak makin cantikkk berseri pula... Alamak, acaner tu...

 



Ok, sekarang korang dah tak payah nak risau lagi. Fai dah tolong settlekan kerisauan korang tu. Apa yang korang kena buat, ambil hp dan whatsapp nombor Fai, 019-7428120 untuk order Set Istimewa Ramadhan ni..

1 Set Ramadhan Shaklee ni RM367, tapiiiiiii Fai nak bagi 
Special Diskaun khas untuk pembaca setia blog ini..

Macam mana nak dapat diskaun..???

korang cuma taip Ramadhan CeritaCinta ke nombor 019-7428120..  
Jadi Fai tahulah korang adalah pembaca blog CeritaCinta ni.. (>____<)

 
Bukan tu je, ada freegift shaker cantik lagi tau untuk korang..







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi: 

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)