Promosi Mei 2016: Untuk yang nak cantik berseri menjelang Syawal...

4:57 PM 0 Comments A+ a-

Sejak dah ada dua orang anak ni, time management memang sangat penting. Serba serbi kena buat cepat sebelum masing-masing mengamuk nakkan perhatian. Hihi.. Alhamdulillah, Adam Muhammad senang sangat jaga. Kerjanya asyik tido susu tido susu je. Takdelah si abang Adam rasa tersisih sebab ibu asyik melayan adik je, hihi.. Cuti hari tu tolong husband kemas rumah, basuh cadar, kemas bilik. Memang tak sempat nak online. Hari ni baru sempat online, baru sempat nak bagitahu tentang Peomosi Mei. Maaf ye adik-adik dan kakak-kakak yang menunggu. Hihihi... Bulan ini Shaklee ada promosi 3 produk. Collagen Powder, Alfalfa Complex dan Vitalea for Children. 


Shaklee Collagen Powder sangat terkenal untuk mencantikkan wajah. Membantu menghilangkan parut jerawat dan jeragat. Menganjalkan kukit muka. Menegangkan segala apa yang dah kendur..

Alfalfa pula sangat banyakkk khasiatnya kerana ianya digelar RAJA SEGALA TUMBUHAN. Bagus untuk rawatan dalaman ibu berpantang. Membuang angin dalam badan. Untuk detoks. Bagus untuk oesakit gout. Melegakan sembelit... dan banyakkk lagi lah...

Vitalea for Children pula multivitamin lengkap untuk si manja anda. Membantu melawaskan, menaikkan selera makan kanak-kanak dan sebagai pelengkap nutrisi si kecil. 


 




Bagi Fai, tepat sangatlah promosi bulan ini. Sebab nak raya dah ni kan. Meh nak share testimoni seorang customer leader sideline Fai... Muka sebelum ni ada jeragat, tapi lepas konsisten 6 peket Collagen Powder, jeragat jadi pudar, muka licin dan kelihatan pinkish. 


 



Kalau ada yang nak tahu rahsia hilangkan jeragat. Sempena harga promosi ni, mestilah special price untuk korang. 
Sangat berbaloi tau... 😊







FAI NARDIR
KEY COORDINATOR SHAKLEE JUN'16 (8pt)
Email: nnurfairuz@gmail.com


Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)