Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, May 16, 2016

Promosi Hari Guru

Selamat Hari Guru
 📚📔📒📑📓📕📖 
kepada semua insan yang bergelar guru. 


SPECIAL OFFER sempena Hari Guru.. 
Sah sehingga 17 Mei sahaja..
😊😊😊

 


B Complex - sebagai anti stress, takde lah cikgu asyik nak meroyan je dgn murid2, boleh la cikgu2 nak kawal rasa marah tu.. Hihihi.. 
.
Ostematrix - menghilangkan rasa penat seharian. Almaklum lah, cikgu ni kerjanya sampai ke rumah pun tak habis. Telan je ostematrix sebelum tidur. InshaaAllah bangun pagi segar bugar walaupun tidur cuma 4-5 jam sehari..
.
.
Eh, promosi ni bukan utk cikgu je tau.. Yg bukan cikgu pun boleh dapatkan harga promosi ni..
Tapiiii sah sehingga 17 Mei sahaja kerana ianya sempena Hari Guru...Pertanyaan atau pembelian,

Fai Nardir
KEY COORDINATOR JUN'16 (8pt)
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015