Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, May 20, 2016

Petua Ketatkan Vagina Selepas Bersalin Seperti Anak Dara

Petua Ketatkan Vagina Selepas Bersalin Seperti Anak Dara..

Nak makan jamu, kadang-kadang tak tahan dengan BAU dan RASA jamu tu sendiri.. Samelah dengan Fai...

Tapi kalau dah kahwin, kita tak boleh ambil mudah penjagaan dalaman kita..Yelah, badan kita ni nak pakai lama... Lebih-lebih lagi dah bersalin, dah ada 2-3 orang anak. Memang kena jaga betul-betul.. Kena pantang betul-betul... Faham-faham jelah kan...

Sebab itu, orang dulu-dulu amalkan jamu untuk "ketatkan" mana-mana yang longgar dan "anjalkan" balik mana-mana bahagian yang dah kendur.

Alhamdulillah, majoriti Fai terima FEEDBACK POSITIF dari pengguna Alfalfa Complex Shaklee terutamanya ibu menyusu yang amalkan Alfalfa sebagai milkbooster mereka.

Tetapi yang BESTnya "side effect" dari Alfalfa Complex membuatkan mereka bertambah bahagia, suami pun semakin sayang dan rinduuu...
Antara feedback pengguna tegar Alfalfa Complex :

❤️ CIK B TEGANG! ❤️
"Sejak makan Alfalfa increase dose ni, cik B cam tegang je. Dia punya penangan macam makan KOLAGEN" ☺️☺️☺️


❤️ MAK ANAK 4 RASA MACAM BARU KAHWIN ❤️
"Efek ketat!!! Haa macam baru kahwin giteww. Anak dah masuk 4 rasa macam baru kahwin!!! Giller lah Alfalfa nie."Testimoni Alfalfa Complex, klik SINI..

Alfalfa Complex sinonim dengan kesan sampingan :
  • Milkbooster
  • Buang angin dalam badan
  • Anjalkan payudara
  • MengetatkanVagina
  • Mengurangkan keputihan


Sharing is caring..
Caring is loving..Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

1 comment:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015