9 sebab kenapa anda perlu memilih produk Shaklee, bukan brand lain

11:07 AM 0 Comments A+ a-

9 sebab kenapa anda perlu memilih produk Shaklee, bukan brand lain.. 












kerana sebab-sebab inilah Fai masih setia lagi dengan Shaklee, dari 2011 hingga sekarang...

kerana sebab-sebab inilah Fai masih lagi mendapat pasif income yang konsisten walaupun hanya duduk rumah jaga anak...

dan sekarang Fai dah nak masuk 4 tahun sebagai Work At Home Mom (WAHM) dengan Shaklee...
.
Alhamdulillah atas segala kurniaNya...
.
.
.
Koranggg memang wajibbb cuba Shaklee dan rasa sendiri kesannya..
Sekali dah cuba, pasti akan terus jatuh cinta ❤️...

Kerana kekuatan kami adalah pada PRODUK kami. Shaklee adalah SATU-SATUNYA syarikat yang menjalankan KAJIAN SAINTIFIK terhadap setiap vitamin yang dikeluarkan. Produk kami SANGAT BERKUALITI TINGGI, dan TERJAMIN KEBERKESANANNYA... bukan produk cap ayam tau...

Google sahaja testimoni Shaklee, merata-rata testimoni kejayaan Shaklee dalam membantu untuk memperbaiki taraf kesihatan manusia... daripada sakit yang biasa-biasa hingga lah sakit yang kronik.

Fai bersyukur ditemukan dengan produk yang hebat ini. Dan semoga Fai juga dapat membantu ramai orang di luar sana semakin bertambah pulih sakitnya dengan Shaklee...
.
.
Nak cuba Shaklee tapi tak tahu yang mana satu..??

Jangan risau, whatsapp 019-7428120

Fai berbesar hati untuk berkongsi vitamin apa yang sesuai untuk anda, jangan segan nak contact Fai tau.. 😊
.
.
.
Sambil consume Shaklee, sambil nak jana side income 💰💰💰 pun boleh..

✔️ Modal cuma RM79.50 (NO HIDDEN CHARGES)..
✔️ TIDAK PERLU SIMPAN STOCK..
✔️ Customer buat bayaran -> kita order online -> Shaklee yang akan poskan..
✔️ Cukup point, Shaklee akan bayar bonus kat kita setiap 14 haribulan..
✔️ kalau point tak cukup untuk dapat bonus, kita masih boleh dapat untung runcit... 15-20% untuk setiap vitamin..


Semua ini hanya DARI RUMAH...

Best ke best..?? 😍😍😍
.
.
.
Berminat nak jana side income dari rumah dengan Shaklee?

Whatsapp 019-7428120
I'm more than willing to help

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)