5 sebab kenapa ramai ibu jatuh cinta dengan Set Hamil Shaklee??

3:09 PM 0 Comments A+ a-

Kenapa ramai ibu jatuh cinta dengan Set Hamil Shaklee.. Fai sendiri memang sangat-sangat jatuh cinta dengan Set hamil Shaklee ni. Dah gunakan Set Hamil Shaklee ni dari anak pertama hingga anak yang kedua. Alhamdulillah kesihatan sangat baik sepanjang kehamilan... dan untuk yang kedua ni sangat mudah ketika melahirkan. Syukur alhamdulillah....


Sejujurnya ramai yang berpendapat
  • vitamin ini membazir, harini makan esok lusa dah tak nak makan
  • makan sayur dan buah je dah cukup
  • membazir duit


Tapi REALITInya,

sayur dan buah tak tahan lama,contoh:

-buah epal bila dikupas kulit hilang vitamin c, perasan kan epal mudah lebam bila terdedah pada udara.

-sayur bila dimasak hilang zat sebab bahang api.


bila dah berbadan dua ni, pengambilan makanan kita bukan macam dulu. Bila hamil lagi banyak keperluan nutrient dan vitamin diperlukan, jantung juga pam 2 kali ganda tau daripada biasa.


membazir ke beli vitamin ni??
YEE, jatuh hukum membazir kalau dah beli tidak diamalkan, lepas tu merungut sendiri bila doktor marah keperluan zat tak cukup, HB rendah, tekanan darah rendah, dan sebagainya..


Kat sini lah vitamin-vitamin ini memainkan peranan. Pengambilan vitamin ini penting kerana ia berfungsi untuk mencukupkan zat yang diperlukan oleh Ibu hamil.





Kenapa ramai ibu jatuh cinta dengan Set Hamil Shaklee..??
  1. Set LENGKAP sepanjang tempoh kehamilan
  2. Majoriti customer berikan FEEDBACK yang sangat POSITIF dengan Set Hamil Shaklee  – rasa lebih energetic, tiada rasa sakit2 pinggang, tiada masalah kaki krem, tiada masalah sembelit, bacaan HB cantik
  3. Boleh diteruskan sewaktu pantang – cuma perlu tambah dengan suplemen zinc complex  dan alfalfa.
  4. Set yang berbaloi – sangat sesuai untuk anda yang merancang nak FULLY BREASTFEED BABY
  5. Boleh dikongsi bersama dengan suami anda





Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:


Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)