Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, April 6, 2016

Promosi April 2016

Dah 6hb baru Fai nak bagitahu apa promosi April ni kan... Maaf sangat-sangat... 3-4 hari ni busy sikittt. Hehehe. Haa, ni dia promosi April Untuk korang yang tertungu-tunggu iaitu OMEGAGUARD, SUSTAINED RELEASED VITAMIN C dan juga VITALEA FOR CHILDREN...


➡Omega Guard twinpack with 5% discount
➡Omega Guard buy 6 free 1
➡Vitamin C SR twinpack with 5% discount
➡Vitamin C SR buy 6 free 1

Dont worry,expired date 2017!
FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JUN'16

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015