Pakar Konsultasi Set Kehamilan

10:23 PM 0 Comments A+ a-

Fai dah pun merasa bestttttnya pregnant dengan Shaklee dari anak pertama sehingga anak yang kedua ni. Selfish rasanya kalau Fai tak kongsikan benda baik ni dengan korang. InshaaAllah Fai akan bantu korang yang sedang pregnant / hamil untuk mengatasi masalah-masalah yang biasa ibu pregnant / hamil alami. 


Kepakaran Fai adalah dalam memberi konsultasi kepada ibu yang sedang pregnant / hamil berkenaan:

1. Masalah HB rendah.
2. Masalah sembelit.
3. Masalah krem/kejang kaki.
4. Masalah darah tinggi ketika hamil.
5. Masalah kencing manis ketika hamil.
6. Ibu hamil yang kerap merasa letih dan lesu.


Jika anda atau rakan anda yang sedang hamil mempunyai masalah diatas, feel free to contact Fai.. I'm more than willing to help :-)







Fai sendiri dah pun consume set hamil dari pregnantkan Adam tahun 2012/13... Dan pregnant kali ini masih setia dengan Shaklee lagi.. Alhamdulillah diberikan kesihatan terbaik sepanjang pregnantkan Adam dan yang kedua ni. Tiada masalah krem, tiada masalah sembelit.. Walaupun sekarang ni dah 38 weeks, tapi Fai masih larat lagi cod vitamin tau. Hihihi... Masih boleh mengemas rumah, mop dan vacum, masuh dan sidai kain, masak... Alhamdulillah syukur dengan kesihatan yang diberikan. 

Fai dah rasa bestttt pregnant dengan Shaklee, Fai nak kongsikan pula dengan korang semua. Serius korang akan rasa bezaaa sangat pregnant dengan Shaklee...















FAI NARDIR

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)