Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Saturday, March 12, 2016

Protein Shaklee dah berusia 55 tahun di pasaran..??

Tak sangka protein yang Fai ambil sekarang dah berusia 55 tahun di pasaran. Alhamdulillah sampai sekarang Fai masih setia dengan protein yang sama. Sejak dari 2011 tau... Selama 55 tahun ini juga, permintaan untuk protein ini sentiasa tinggi. Ada je customer yang akan repeat order setiap bulan..

Agak-agak korang, sesuatu produk yang dah berusia 55 tahun di pasaran macam mana kualititinya..?? :-)FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JUN'16No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015