ESP memang sangat best untuk boost energy...

11:52 PM 0 Comments A+ a-

Cerita pagi tadi.. Kononnya nak dapat nombor satu lah kat Shaklee hari ni... Lepas hantar husbnad tadi terus ke branch, 9.30 pagi dah terpacak kat area branch. Tapi Fai tak parking betul-betul depan branch. Dalam 10.05 pagi baru gerak ke branch. Dapat msg dari "anak" Shaklee, dia dah kat branch... Cittt, tak dapatlah nombor satu. Tapi kira win jugalah sebab dapat nombor dua, hihihi...









Sebelum balik kita posing dulu ye.. Hehehe... Walaupun kitorang ni duduk satu tempat, tapi bukan senang tau nak terserempak macam ni. 




Alhamdulillah diberikan kesihatan yang terbaik sepanjang Fai pregnant kali kedua ni. Kali ni Fai masih lagi setiaaa dengan Shaklee. Masih lagi ambil supplement yang sama macam Fai ambil sewaktu pregnantkan Adam. Berpantang kali ni pun masih dengan Shaklee lagi. Kalau dulu, lepas bersalin takut-takut nak makan vitamin sebab takut efek kuning pada Adam. Yelah, sebab dulu ilmu masih kurang. Bila dah dapat ilmu dari kelas nutrisi secara online, dengar talk daripada Dr. Malinda sewaktu Leadership Development Workshop di JB Branch, kali ni lepas bersalin je Fai nak terus telan vitamin. Terutamanya ESP... Sebab Fai sendiri dah rasa ESP ni beri TENAGA SEGERA. 

Dua minggu lepas Fai rasa sakit sangat pinggang ni, sampai tak boleh nak buat kerja. Kena baring je. Takkan lah sepanjang hari kita nak baring je kan..?? Fai cakap dalam hati tak boleh jadi ni! Teringat kat ESP. Sejak pregnant ni memang Fai minum, tapi hari tu Fai try minun lebihkan dos. Fai bancuh 4 sudu besar ESP dalam 350 ml air.  Lepas minum je, terus rasa energetic. Subhanallah... Macam tak percaya pula. Terus boleh mengemas satu rumah. Agaknya sebelum ni Fai tak rasa kesan Energetic tu sebab dos ESP yang Fai ambil kurang daripada apa yang badan Fai perlukan untuk boost tenaga. Hihihi... Sarah dari Nutritionist Shaklee pun ada bagitahu maximum sukatan ESP adalah sehingga 9 sudu besar. Memang laju je lah Fai bancuh 4-6 sudu sehari. Jawabnya lepas ni, sebulan kenalah standby 3-4 tong ESP... Sementara tengah promosi ni boleh la Fai borong. Satu set ESP buy 6 free 1 tu dua bulan dah boleh habisss... 😊😊😊



Korang yang selalu rasa letih lesu tak bermaya tu.. Tak kiralah tengah pregnat, menyusu atau masih single... Memang Fai sangat-sangat syorkan ambil ESP ni. Kesannya memang cepattttt. InshaaAllah...







FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JUN'16

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)