Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, March 15, 2016

Cuti-cuti Melaka... Jonker Walk...

Sambung entri semalam, Cuti-cuti Melaka...  Plan asal, malam tu lepas check in nak makan ikan bakar kat Miara Sungai Duyung. Tapi kitorang tukar plan, jalan ke Jonker Walk je disebabkan sampai Melaka pun dah pukul 7 lebih. Dari Bukit Katil ke Jonker Walk lebih kurang 30 minit sebab jalan jem. Kitorang parking berdekatan dengan Masjid Kampung Hulu (Masjid Tertua di Malaysia)... 

Saje ke sini, bawa ibu sebab ibu tak pernah lagi ke sini.. Sesekali jalan ramai-ramai macam ni seronok juga. Hihi... 


Dalam keadaan 34 weeks pregnant, Fai boleh berjalan dari hujung ke hujung. Syukur alhamdulillah.. Nak tahu rahsianya..?? Sebelum nak keluar ke Jonker Walk, Fai sempat bancuh ESP dulu. Hihihi... Korang yang masih tak percaya ESP mampu berikan kesan bertenaga secara berpanjangan, memang wajibbb cuba ESP. Fai cakap macam ni bukan sebab Fai jual Shaklee, tapi disebabkan keberkesanannya... 
FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JUN'16No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015