Bisnes untuk Suri Rumah

11:09 AM 1 Comments A+ a-

Alhamdulillah pagi semalam diberikan kesempatan untuk menghadiri kelas di Shaklee JB Branch. Kelas ni bukan formal pun, lebih kepada brainstorming... Refreshhh balik apa yang kita perlu buat untuk CYCLE BARU Shaklee 2016/2017 ni. InshaaAllah cycle baru kali ini lebih HEBAT lagi daripada sebelum ni...

"Live up your dreams. Or you'll end up living someone else's."





Bisnes Shaklee memang untuk para ibu & anak-anak! Tengoklah tu, si ibu sibuk mendengar talk. Anak-anak main sesama sendiri. Bisnes Shaklee ni sangat sesuai untuk SURI RUMAH yang nakkan INCOME.



Tidak perlukan modal. Cuma RM70 untuk mendaftar keahlian.. 

Tak perlu risau nak tinggalkan anak-anak dirumah.. 

Tak perlu keluar meeting dan balik hingga lewat malam..

Tak perlu keluar rumah untuk "menjual". Cuma gunakan produk Shaklee, kemudian kongsikan dengan orang ramai..

Tak perlu risau anak dan suami terabai kerana bisnes ini boleh dilakukan dari rumah sahaja dengan syarat anda mempunyai smartphone, laptop dan line internet..




Macam mana nak bermula..??

InshaaAllah Fai akan bantu anda langkah seterusnya. Fai akan guide anda satu persatu apa yang anda perlu buat. Kerana Fai sendiri dah pun bergelar Suri Rumah sepenuh masa dengan Shaklee sejak dari tahun 2012.. Siapa yang tak nak sambil jaga anak di rumah, ada income boleh bantu suami. Betul ke betul..??







FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JUN'16
Email: nnurfairuz@gmail.com





Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

1 comments:

Write comments
babYpose
AUTHOR
March 16, 2016 at 11:15 AM delete

Semuanya dengan online ye, register pun dan taklimat pun ke..tapi kadang keluar pun best juga kan..

Reply
avatar