Vivix Shaklee Mahal..??

2:49 PM 0 Comments A+ a-

Vivix RM475 sebotol Mahal..??

Tak dinafikan memang mahal, TETAPI setanding khasiatnya. Kita beli kereta Viva, takkan nak kualiti macam kereta BMW ye tak? :-)

Naik Viva dari JB ke KL, tak sama dengan naik BMW dari JB ke KL. Mestilah jauh lebih selesa naik BMW beranding Viva. Tak sakit badan, kereta lebih besar, tak penat nak drive. Macam tu lah ibaratnya VIVIX ni. Vivix akan beri kesan yang sangat CEPAT terutamanya untuk pengidap penyakit kronik, seawal 2 minggu dah boleh nampak kesan POSITIF... 


Mahal ke VIVIX jika nak dibandingkan dgn tangisan melihat kaki insan tersayang dipotong??

Mahal ke VIVIX jika nak dibandingkan keperitan melihat insan tersayang menderita kanser??

Mahal ke VIVIX jika nak dibandingkan kesayuan melihat insan tersayang terlantar strok??







Jom anak-anak...
Kalau tak mampu, kita share duit adik beradik..belikan VIVIX utk mak ayah..

Sahabat Fai beritahu, beliau ada beberapa orang customer tetap yang setiap bulan akan belikan VIVIX untuk mak ayah diorg. Ada antara mereka cuma berkereta kancil je... Bila sahabat Fai tanya "tak rasa beban ke beli tiap2 bulan beli vivix"...

Jawapan dia... "Selagi mereka ada....kalau dah takde...duit beratus utk beli VIVIX tu takde erti dah..."


Sesunguhnya kesihatan itu Mahal harganya,  ia tidak boleh diganti dengan wang ringgit...







FAI NARDIR
nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)