Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, December 17, 2015

Vivix Shaklee, alternatif merawat kanser..

Lau Chu Hian, bekas penyampai berita  NTV7.. Beliau dulu pnghidap kanser. Beliau mengamalkan Vivix selama 9 bulan dan sehingga sekarang... Alhamdulillah sihat walafiat sampai sekarang. Dulu beliau guna Vivix, sekarang beliau kongsikan pula manfaat Vivix dengan orang ramai. Itulah effect sebenar produk. Bukan sahaja sihat, tapi lebih dari itu adalah kongsi manfaat bersama. 

Fai pernah jumpa beliau masa National Conferrence Shaklee bulan June lepas. Langsung tak nampak macam usia 50-an...!! Serius....
Nampak macam student ada lah.. Sangattttt mudaaaa dan sihat....


Tak salah jika kita berikhtiar dengan Vivix. InshaaAllah dengan izinnya, penyakit tersebut akan sembuh. Yang gak sakit pun bagus ambil Vivix dari sekarang, inshaaAllah sel kanser dan penyakit kritikal yang lain pun maluuu nak hinggap..


Nak cuba Vivix, hubungi Fai untuk konsultasi percuma 😊😊😊I'm more than willing to help,

FAI NARDIR
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015