Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, December 17, 2015

Tips agar tidak culas makan vitamin

Korang jangan terkejut tengok vitamin Fai yang sebakul ni tau... Hihihi.. Bil dah banyak sangat vitamin yang kena makan, kadang-kadang ada vitmin yang Fai termiss makan. Tips yng Fai boleh share dengan korang, letak vitamin tu dekat tempat yang kita senng nak capai contoh sebelah katil ke, kat meja makan ke... 

Macam Fai, mana vitamin yang kena ambil selepas makan Fai akan letak di kawasan dapur. Fai letak kat meja makan. Vitamin yang kena ambil sebelum tidur, Fai letak kat atas meja kecil tepi katil. Takde lah terlupa makan vitmin lagi. Hihi...

I'm more than willing to help,


FAI NARDIR
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015