Resepi "Kayu Keramat" dari Terengganu

3:13 PM 0 Comments A+ a-

Pregnant kali ni memang lain macam. Masa Adam dulu suka mengemas. Tapi kali ni suka memasak pula, suka nak bermake up. Hehehe... Dah datang mood memasak, hari ni nak try buat kuih "kayu keramat" ni pula. Tengok resepi macam senang je. Tak tahulah jadi ke tak.. Esok kang kita try churros. Aci tak?? Hihihi... Suka bila tengok si Adam ni makan apa yang ibunya masak. Pandai pula tu puji katanya "sedappp bu". Tak tahulah sedap betul ke tak tu, hehe..


Ni dia resepi "Kayu Keramat" yang Fai nak buat tu. Screenshot dari fb (>_____<)






Selamat Mencuba!







FAI NARDIR
Shaklee Independent Distributor
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)