Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, December 2, 2015

Resepi "Kayu Keramat" dari Terengganu

Pregnant kali ni memang lain macam. Masa Adam dulu suka mengemas. Tapi kali ni suka memasak pula, suka nak bermake up. Hehehe... Dah datang mood memasak, hari ni nak try buat kuih "kayu keramat" ni pula. Tengok resepi macam senang je. Tak tahulah jadi ke tak.. Esok kang kita try churros. Aci tak?? Hihihi... Suka bila tengok si Adam ni makan apa yang ibunya masak. Pandai pula tu puji katanya "sedappp bu". Tak tahulah sedap betul ke tak tu, hehe..


Ni dia resepi "Kayu Keramat" yang Fai nak buat tu. Screenshot dari fb (>_____<)


Selamat Mencuba!FAI NARDIR
Shaklee Independent Distributor
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015