Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, December 21, 2015

Penjimatan sehingga RM300 dengan setiap pembelian Vivix... Wow..!!! Memang berbaloi-baloi...

Testimoni kejayaan Vivix memang banyakkk. Google je Vivix Shaklee, bermacam-macam testimoni ada... Tidak perlu disangkal lagi akan keberkesanannya. Syukur padaNya kerana ditemukan dengan produk yang hebat ini dan diberi peluang untuk Fai pula berkongsi dengan orang ramai 😊😊😊


Bulan ni mungkin yang terakhir untuk anda dapatkan Vivix Twinpack pada Harga Superjimat.. Jangan lepaskannya..!!

Dengan pembelian Vivix Twinpack, anda akan dapat:

1. Jimattt RM184 daripada harga pasaran
2. Keahlian PERCUMA bernilai RM68.90
3. Cash Bonus RM70.00
4. Pembelian vitamin dengan 15-20% diskaun


Penjimatan sehingga RM300 dengan pembelian Vivix Twinpack.. 
Wow..!!! Memang berbaloi-baloi...
I'm more than willing to help,,

Fai Nardir
Hp: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015