Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, December 10, 2015

Kenapa ramaiiii sangat yang suka kolagen Shaklee ni..??

Bulan ni Promosi Shaklee Kolagen Powder.. Hmm, ape yang best sangat dengan kolagen ni ye?? Kenapa ramaiiii sangat suka kolagen Shaklee ni? Apa kelebihan kolagen Shaklee?


Meh kita tengok antara kelebihan kolagen Shaklee yang anda akan perolehi:


❤️ Ianya sangat ASLI dan dihasilkan daripada sisik ikan merah laut sedalam 4000m yang TAHAN TEKANAN, BEBAS TOKSIK dan BERMUTU TINGGI

❤️ Size kolagen yang HALUS dan mudah diserap dengan sempurna oleh badan, walaupon MELALUI LIANG ROMA

❤️ MENCERAHKAN dan MENGGEBUKAN kulit

❤️ MENGANJALKAN dan MENEGANGKAN KULIT & ASET WANITA

❤️ MEMUDARKAN parut
.
❤️ Kulit jadi CANTIK dan GLOWINGSiapa yang teringin nak cuba bolehlah hubungi Fai yaaa... InshaaAllah anda tidak akan menyesal 😍


Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT...
I'm more than willing to help,

FAI NARDIR
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015