Home Mobile Spa - spa di rumah secara PERCUMA...

8:23 AM 0 Comments A+ a-

Mungkin ada yang tak pernah dengar Home Mobile Spa ni... Home mobile spa ni sebenarnya spa dari rumah. Berfacial ala-ala macam kat spa tu, tapi menggunakan bahan-bahan semulajadi. Ini sebenarnya adalah PROJEK TERBARU group kami. InshaaAllah lepas ni setiap bulan kami akan mengadakan Home Mobile Spa ini dua kali.. FREE je tau, rugiii kalau tak datang sebab korang semua boleh cuba produk Shaklee secara percuma. Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta. Hihihi... 


Apa yg kami lakukan semasa menjalankan HOme Mobils Spa ini ialah...

❤️ Step 1: Bersihkan muka menggunakan Nutriwhite Makeup Remover.

❤️ Step 2: Bermasker menggunakan MASKER SEMULAJADI Alfalfa Complex Shaklee.

❤️ Step 3: Cuci muka menggunakan Nutriwhite Deep Foaming Cleanser.



1: Bersihkan muka menggunakan Nutriwhite Makeup Remove




Alhamdulillah semuaaa sangat berpuas hati dengan Spa yang kami jalankan temph hari. Feedback yang hadir, kata mereka Spa tersebut memang bestttt... Kat rumah je dah boleh rasa macam di Spa. Boleh merasa produk Nutriwhite pula tu. Bila dah rasa sendiri barulah lebih konfident nak beli set Nutriwhite ni. Hihi.. Yang bestnya, lepas bermasker...semua cakap rasa kulit rasa lebih bersihhh, teganggg dan kesan blackhead di hidung berkurang... (Nak hilangkan Terus blackhead tu kenalah bersihkan muka dengan Nutriwhite Make Up Remover setiap hari..kalau baru sekali buat memang tak dapat lah kesannya..hihi)

Seronok sangat bila semua yang datang tempoh hari enjoyyy... Ada pula dihidangkan minuman petang, Teh 'O' Panas dengan Tortilla Budiman. Orang kata rezeki jangan ditolak. Terima kasih tuan rumah.... Hihi...


InshaaAllah lepas ni akan ada lagi Home Mobile Spa yang kedua. Datang tau... Rugiiiii tak cuba, free je pun... 
😊😊😊






I'm more than willing to help,

FAI NARDIR
Email: nnurfairuz@gmail.com
‪#‎ShakleePasirGudang‬

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)