Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, December 15, 2015

Dulu kulit muka gelap, kusam tak bermaya... Sekarang...........

Belanja Real-life Testimoni daripada anak buah Shaklee Fai, Halimahtus Saadiah... Korang sendiri bandingkan perbezaan kulit muka beliau sebelum dan selepas berShaklee...


"Dulu vs sekarang... Kalau tgk dulu,Allah sedihnyaa kulit mcm tu..yelahh dulu aktif sukan,tak ambil port langsung bab penjagaan kulit..orang kata 'main sebat je'... Nasib baik sekarang dah ada perubahan ,ada jugak org nak ambil jadi isteri...kihkih! Terima kasih shaklee,kerana buat diriku begitu berharga..."


Nampak tak perbezaan kulit muka beliau? 

Dulu kusam, gelap, tak bermaya.. Tapi sekarang memang cunnn... Berseri-seri.. Putihhh...

Nak cantik bukan sehari dua. Hari ni makan supplement,  esok lusa dah nampak cantik. 

Nak cantik dengan Shaklee kena SABAR. KONSISTEN makan vitamin setiap hari, ikut jadual cara makan vitamin yang diberikan.. InshaaAllah korang akan dapat kulit muka yang diidamkan... 


Tak nak ke transform cantik macam Puan Halimah kite ni..?? Fast action, fast result..!  (>____<)


Feel free to contact Fai ya..I'm more than willing to help.. 


FAI NARDIR 
#ShakleePasirGudang

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015