Cabaran bermasker dengan Shaklee Collagen Powder 7 hari berturut-turut...

2:59 PM 0 Comments A+ a-

Memandangkan bulan ni PROMOSI SHAKLEE COLLAGEN POWDER, Fai saje nak buat cabaran untuk diri sendiri iaitu cabaran bermasker semulajadi dengan Shaklee Collagen Powder. Orang yang tengah pregnant tak boleh ambil Shaklee Collagen Powder ni, so kita bermasker aje lah ye. Hehehe... Sebelum ni memang Fai dah pernah masker collagen powder ni, tapi tak konsisten. Buat ikut mood je. Tapi kali ni Fai nak masker 7 hari berturut-turut.. Nak tengok sendiri apa hasilnya...

Malam tadi Fai dah start. Buat pekat-pekat... Satu sudu teh Shaklee Collagen Powder, campur dengan beberapa titik air je agak-agak sampai kesemua collagen tu dah larut. Kemudian sapukan keseluruh muka. Memang besttttt sangat masker collagen ni, muka rasa tegang sangatttt. Tunggu dah betul-betul kering, lebih kurang 20 minit, basuh pula muka dengan Nutriwhite Deep Foaming Cleanser.. Dah basuh muka tu, memang rasa segarrr sangat. Rasa lembuttt je muka. Ececeh... Hihihi... 

Bangun pagi tadi, yang Fai perasan muka tak berminyak sangat. Tengok muka kat cermin pun nampak freshhh, langsung tak nampak macam muka hantu kak limah, hihihi... Tak sabarrr nak tunggu result selepas seminggu Fai konsisten bermasker... (>____<)








Korang Tau Tak?

Shaklee Collagen Powder ni bermolekul sangat ringan, kira-kira 1,000 Dalton. Secara tak langsung, ianya dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.


Untuk kesan terbaik, kenalah bancuh Shaklee Collagen Powder ni dalam segelas air. Dengan bermasker je tak cukup tau...






I'm more than willing to help,

FAI NARDIR
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)