Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, November 9, 2015

Sustained Released Vitamin C Shaklee, vitamin C yang TERBAIK...

Korang tau tak? Haiwan boleh menghasilkan vitamin C sendiri TETAPI manusia tidak boleh. Manusia tidak dapat menghasilkan sendiri vitamin C dalam badan sebaliknya kita harus memperolehinya daripada pemakanan seharian. 

Kita digalakkan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran lima kali sehari. Namun kekangan masa dan tekanan kehidupan masa kini menyebabkan vitamin C tidak dapat diserap oleh badan secara optimum dan lebih banyak keluar melalui air kencing. Menurut Dr Bruce Miller, dos yang dicadangkan ialah 500mg sehari iaitu bersamaan 7 setengah biji Oren. Jika kita mampu, tidak perlulah menelan pil vitamin c lagi... tetapi jika sebaliknya, adalah dinasihatkan agar mendapatkan vitamin c dalam bentuk tablet.

Keunikkan Sustained Released Vitamin C Shaklee:

❤️ Vitamin C Shaklee adalah yang pertama, SATU-SATUNYA VITAMIN C YANG BERTINDAK SECARA PELEPASAN JAM DEMI JAM SELAMA 5 JAM untuk memenuhi keperluan tubuh.
♥️ Satu tablet membekalkan 525.35mg vitamin c semulajadi iaitu bersamaan dengan 7 biji setengah buah oren.
❤️ Membekalkan120mg Citrus Bioflavonoids Complex.Fai dah 4 tahun konsisten dengn Vitamin C Shaklee ni... Alhamdulillah, tahap kesihatan amat memuaskan...Fai Nardir
I'm more than willing to helpNo comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015