Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, November 27, 2015

Kenapa SUSTAINED RELEASED VITAMIN C ini dikatakan bagus untuk kulit?? Ia juga dikatakan sangat bangus untuk merawat masalah jerawat??


Kenapa SUSTAINED RELEASED VITAMIN C ini dikatakan bagus untuk kulit?? Bukan itu sahaja, Vitamin C Shaklee ini juga dikatakan sangat bagus untuk merawat masalah kulit muka berjerawat... 

Ini kerana Sustained Released Vitamin C Shaklee:

❤️ merangsang pembentukan KOLAGEN Membentuk – menyebabkan kulit menjadi tegang.
❤️ mencerahkan kulit.
❤️ melambatkan proses penuaan.
❤️ MENGHALANG PEMBENTUKAN PIGMEN yang menyebabkan masalah jeragat.Antara kesan yang boleh dilihat selepas KONSISTEN dengan Vitamin C Shaklee:

🌼 kulit bertambah CERAH
🌼 kulit semakin BERSERI-SERI
🌼 parut jerawat semakin PUDAR
🌼 kecutkan JERAWAT dengan CEPAT
🌼 masalah kerap keluar jerawat dapat diatasi
Alhamdulillah majoriti semua customer Fai berpuas hati dengan kesan Vitamin C Shaklee ni pada kulit wajah mereka. Rata-rata bagi feedback positif, MASALAH JERAWAT yang menghantui mereka bertahun-tahun KEMBALI PULIH dengan VITAMIN C SHAKLEE..


Korang yang ada masalah jerawat ataupun masalah kulit kusam, jangan segan silu hubungi Fai ok? 
InshaaAllah Fai akan bantu korang untuk dapatkan kulit muka yang cantik berseri.
Fai akan kongsikan TIPS MAKAN VITAMIN yang betul untuk membantu mengatasi masalah jerawat korang tu. 
Barulah boleh dapat kesan seperti yang diidamkan, bukan main makan macam tu je tau...


Jangan risau, Fai akan guide korang sampai masalah kulit muka korang pulih. InshaaAllah...Pakar Kecantikan Anda:
FAI NADIR
I'm more than willing to help

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015