Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, November 25, 2015

Biskut Crunchy Nestum... Senang dan sedapppp...

Kisah sebelum cuti Deepavali hari tu. Kebetulan bahan-bahannya semua ada.. Fai pun buatlah biskut ni. Main campak-campak je. Adam jadi assistant. Bukan main suka lagi dia. Fai pregnant kali ni suka buat kuih pula. Hihihi...


Resepi Asal

Yang lain semua Fai ikut, cuma tambah serbuk koko je.. Memang crunchy sangat biskut ni. Krup krap krup karp bila mengunyah. Sedappp sebab ada nestum. Suka pula si Adam makan biskut ni. Dia siap beranagan kononnya buat kuih raya macam dalam cerita Upin Ipin tu. Hehehe...

Jom tengok reaksi si Adam tolong ibunya buat biskut..

Tak sempat masuk balang, Adam dah ngappp dulu.. Hihihi...Cubalah Resepi ni, memang sedapppp...
FAI NARDIR
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015