VITAMIN E SHAKLEE, yang TERBAIK Di Pasaran!

VITAMIN E SHAKLEE, yang TERBAIK Di Pasaran! Kerana Vitamin E Shaklee ni dah diImproved Formulanya, NOW with GRAPE SEED EXTRACT!

Kelebihan GRAPE SEED EXTRACT yang Terkandung di dalam Vitamin E Shaklee:

❤️ Mengikut kajian Saintifik, GRAPE SEED EXTRACT TERBUKTI Amat BERKESAN  untuk membantu mengatasi masalah KANSER serta AMAT BAIK untuk AWET MUDA.

❤️ GRAPE SEED EXTRACT juga TERBUKTI BERKESAN untuk MENGUATKAN SISTEM IMUN BADAN, Menurunkan Paras Kolesterol, Menghalang Pembekuan Darah, Melegakan Masalah berpunca daripada Urat Timbul, serta MERENCAT PEMBENGKAKAN dan KERADANGAN.Kenapa GRAPE SEED EXTRACT?

Dalam Minyak Biji Anggur terdapat Oligomeric Proantho Cyanidin (OPC) yang lebih TULEN berbanding kumpulan FITONUTRIEN yang lain !!!

❤️ OPC pula merupakan ANTI PENGOKSIDAAN YANG PALING BERKESAN dan mampu melindungi tisu-tisu daripada pelbagai kecederaan pengoksidaan.

❤️ OPC juga adalah 50X GANDA LEBIH KUAT daripada Vitamin E, dan 20X GANDA LEBIH KUAT daripada Vitamin C !!!

❤️ OPC berfungsi MEMUSNAHKAN RADIKAL BEBAS yang boleh merosakkan sistem badan manusia. Dalam erti kata lain, OPC inilah yang bertindak MEMBANTU MENGATASI MASALAH KANSER bagi mereka yang sedang mengalami masalah penyakit kanser atau sebagai BENTENG daripada serangan penyakit yang ditakuti itu.

❤️ OPC juga AMAT KAYA DENGAN PROTIN terutamanya KOLAGEN serta lebih kuat daripada Vitamin E dan Vitamin C menjadikannya sebagai MAKANAN yang PALING BAIK TERHADAP PEMBENTUKAN SEL DAN TISU.Sekaligus ia juga baik untuk AWET MUDA dan MEMELIHARA KECANTIKAN. 

Kerana itulah Vitamin E sentiasa menjadi PILIHAN UTAMA Para Wanita... 😊

Berita Baik untuk Anda:Crazy Sales Vitamin E !!!

Harga biasa, 1 botol Vitamin E RM157.90

Promosi Oktober, 2 BOTOL VITAMIN E RM157.90  sahaja !!!

Fai Nardir
I'm more than willing to help


You Might Also Like

0 comments