Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, October 5, 2015

Tiada gunanya anda mengambil Vitamin E sekiranya anda mengamalkan Pil Perancang..???

Tiada gunanya anda mengambil Vitamin E sekiranya anda mengamalkan Pil Perancang..??? Menurut buku yang diterbitkan oleh Dr.Bruce Miller yang bertajuk WANITA: KEPERLUAN PEMAKANAN ISTIMEWA, di halaman 20, ada menyatakan tentang kaitan Vitamin E dan juga PIL Perancang. Di dalam buku ini menyatakan, Estrogen cenderung bertindak melawan vitamin E, jadi jika anda sedang menggunakan pil mengawal kelahiran atau lain-lain sebatian Estrogen, adalah lebih baik jika anda MENINGKATKAN PARAS Vitamin E anda.


Ini bermakna, jika anda rasa tiada perubahan pada kulit muka selepas konsisten mengamalkan vitamin E.. Anda perlu tambahkan lagi dos pengambilan Vitamin E, kerana ianya ada kaitan dengan pil perancang kehamilan yang anda ambil. InshaaAllah selepas itu anda akan sangat berpuas hati dengan kesan Vitamin E yang anda ambil. Cubalah (>___<)Jom Klik:

Fai Nardir 
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015