Shaklee bagi Vitamin FREE...

11:47 PM 0 Comments A+ a-

Siapa yang tak suka vitamin FREE kan?? Alhamdulillah, minggu lepas dah sampai vitamin FREE yang Shaklee dah janjikan  nak bagi. Banyakkk tau, bukan satu vitamin je. Total semua ni dalam RM600++ ..... Stock untuk satu hingga dua bulan tau ni. Nak dapat vitamin FREE ni ada syarat-syarat tertentu yang perlu diperolehi. Besttt kan... Inilah untung ya mendaftar KEAHLIAN SHAKLEE. 

ESP dengan Omegaguard ni boleh share dengan husband. Yang lain tu Fai bagi kat husband je, sebab Fai tak boleh ambil lagi buat masa sekarang. Tunggu lepas bersalin nanti baru boleh makan semua, hihihi...










Fai Nardir
I'm more than willing to help

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)