Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, October 13, 2015

Shaklee bagi Vitamin FREE...

Siapa yang tak suka vitamin FREE kan?? Alhamdulillah, minggu lepas dah sampai vitamin FREE yang Shaklee dah janjikan  nak bagi. Banyakkk tau, bukan satu vitamin je. Total semua ni dalam RM600++ ..... Stock untuk satu hingga dua bulan tau ni. Nak dapat vitamin FREE ni ada syarat-syarat tertentu yang perlu diperolehi. Besttt kan... Inilah untung ya mendaftar KEAHLIAN SHAKLEE. 

ESP dengan Omegaguard ni boleh share dengan husband. Yang lain tu Fai bagi kat husband je, sebab Fai tak boleh ambil lagi buat masa sekarang. Tunggu lepas bersalin nanti baru boleh makan semua, hihihi...


Fai Nardir
I'm more than willing to help

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015