Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, October 7, 2015

Korang tau tak 80% otak kita terdiri daripada AIR?

Korang tau tak, air AMAT PENTING untuk membantu otak kita BERFUNGSI DENGAN BAIK kerana 80% otak kita terdiri daripada AIR. Hmm, sesiapa yang rasa tak dapat berfikir dengan rasional tu mungkin kerana anda kurang minum air...Nak tahu berapa Liter air yang anda perlu minum setiap hari? Meh tengok jadual di bawah ini..Berat badan Fai 44 kg, jadi sehari Fai cuma perlu minum 2 liter air je. Dah terbiasa minum air masak, ke mana-mana Fai mesti bawa air masak sekali. Hatt COD vitamin ke customer. Hihihi...

Mulai Oktober ini, setiap hari Fai akan kongsikan 1-2 entri korang tau tak (ktt). Mendapat inspirasi daripada rakan blogger Fai, sis Adaa. Thanks kak untuk idea ni. Seronok pulak nak share dengan pembaca tentang "korang tau tak" ni. Hihi...Fai Nardir
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015