Korang tau tak 80% otak kita terdiri daripada AIR?

2:46 PM 0 Comments A+ a-

Korang tau tak, air AMAT PENTING untuk membantu otak kita BERFUNGSI DENGAN BAIK kerana 80% otak kita terdiri daripada AIR. Hmm, sesiapa yang rasa tak dapat berfikir dengan rasional tu mungkin kerana anda kurang minum air...







Nak tahu berapa Liter air yang anda perlu minum setiap hari? Meh tengok jadual di bawah ini..



Berat badan Fai 44 kg, jadi sehari Fai cuma perlu minum 2 liter air je. Dah terbiasa minum air masak, ke mana-mana Fai mesti bawa air masak sekali. Hatt COD vitamin ke customer. Hihihi...





Mulai Oktober ini, setiap hari Fai akan kongsikan 1-2 entri korang tau tak (ktt). Mendapat inspirasi daripada rakan blogger Fai, sis Adaa. Thanks kak untuk idea ni. Seronok pulak nak share dengan pembaca tentang "korang tau tak" ni. Hihi...







Fai Nardir
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)